Gastenboek

Praat mee over het Roefelen in Nieuwegein

 

Geplaatst door: Margriet op 04-10-2018

@Lara, Dapie en Annemieke: ik kreeg een mail in mijn mailbox die ik nog moest bevestigen, pas daarna was de aanmelding helemaal rond. Het heeft nu misschien geen zin meer, maar zou dat de reden kunnen zijn dat de aanmelding niet lukte?

Geplaatst door: Lara Briozzo op 04-10-2018

Het groep dat ik aangemeld had om 19:10 was ook niet geaccepteerd en de kinderen zijn heel teleurgesteld.
Wij zijn zelf aan het denken iets zelf te organiseren, bedrijven vinden waar wij kunnen gaan roefelen. Hebben jullie tips over hoe dat het best kan en wat moet voor geregeld worden?

Geplaatst door: Dapie op 03-10-2018

Ik ben met Annemieke eens

Geplaatst door: Annemieke Mos op 03-10-2018

Hallo, jullie gaan me toch niet vertellen dat ik in 10 minuten een formulier ingevuld heb en dat het om 19:15 al vol zit? Dit slaat helemaal nergens op! Als het dan zo snel vol zit moeten er misschien meer van deze middagen worden georganiseerd.

Geplaatst door: Jeanine Klop op 12-10-2016

De meiden hebben genoten tijdens deze middag. Dank aan de Roefelplaatsen voor de superleuke ontvangst en de organisatie voor een perfecte middag.

Geplaatst door: Inge Bergveld op 07-10-2016

De meiden hebben een supermiddag gehad, mijn dochter vond vooral het bezoek bij Van Anraad Assurantin, IT-Value en Faire advocaten erg interessant. Ze wil nu eigenlijk wel advocaat worden! Super georganiseerd, volgende jaar doen we graag nog een keer mee!

Geplaatst door: Bianca Vroege op 06-10-2016

Wat een super initiatief en wat was het goed georganiseerd.
De jongens uit mijn groepje hebben genoten!
Vooral de mediamarkt was erg interessant en vonden ze het leukst.
Jammer dat het zo snel was afgelopen!! Volgend jaar doen we zeker weer mee...

Het was erg leerzaam en bedankt voor de goodybag!

Geplaatst door: Joyce van der Horst Odontos op 06-10-2016

Wij als Odontos hebben genoten van de jongens die hebben meegekeken op de werkvloer. Volgende keer doen we graag weer mee en hopelijk kunnen we dan alle tijdstippen meedoen.

Bedankt kinderen voor jullie enthousiasme.

Geplaatst door: Marjolein Stoové op 06-10-2016

Op 5 oktober zijn er 16 kinderen met begeleiders bij ons op kantoor geweest. Het was een gezellige leerzame middag. De meeste kinderen hadden nog nooit van de bewindvoering gehoord. Na de sessies gingen de kinderen met kennis over bewindvoering, een certificaat en een zakje chocolademunten enthousiast de deur uit! Kortom een geslaagde dag en wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Geplaatst door: Jeannette Bijl op 05-10-2016

Vanmiddag 5 oktober een hele leuke Roefelmiddag gehad. De vier meiden in mijn groepje vonden het echt super leuk en vonden het jammer dat het afgelopen was. Leuk georganiseerd! Voor herhaling vatbaar.

Copyright © 2019 Stichting Roefeldag Nieuwegein - - info@roefeldag-nieuwegein.nl - 030-6628012 - Alle rechten voorbehouden.